Harry Maring

Harry Maring speelt al zijn hele leven met toetsen. Als klein kind op een harmonium en hij kon er nooit mee stoppen. Zijn moeder moest hem er altijd achter wegsturen. Volgens Harry kom je dichter bij de muziek als je iets uit je hoofd kunt spelen. Hij heeft veel plezier in zijn werk als docent, want als jij muziek wilt leren spelen, dan kan hij jou leren wat hij zelf zo leuk vindt. De mooie kunst van muziek doorgeven.

Opleiding : Harry Maring is na de middelbare school uiteindelijk verpleger geworden. Verpleging is een mooi beroep, maar de muziek bleef trekken. Hij wilde heel graag muziekleraar worden en zo begon hij later zijn opleiding voor orgel aan het conservatorium in Leeuwarden ( MPA). Hij kreeg ook pianoles en na het examen heeft hij nog een aantal jaren voor AMV doorgeleerd. Daarna heeft hij een opleiding voor keyboards (elektronische toetsen) gedaan aan het conservatorium van Alkmaar.

Werkervaring: Harry heeft op veel orgels gespeeld en in 2020 is het precies 50 jaar geleden dat hij begon met kerkdiensten spelen. Juist, een halve eeuw! Nu geeft hij alweer meer dan 35 jaar muziekles aan iedereen die op toetsen wil spelen. Het zijn leerlingen die zelf naar het conservatorium gaan, maar ook mensen met een beperking. Het maakt niet uit, wie muziek wil leren spelen is welkom.

Harry Maring

voor muzieklessen en meer

Voor GRATIS proefles

bel 058-2139769