Vioolles


Liefde voor de viool

De viool is gemaakt van hout, met veel aandacht, geduld en  liefde vormgegeven door een vioolbouwer.
Klank ontstaat doordat een snaar in beweging wordt gebracht. Klanken die dicht bij de stem liggen. Van een rauwe tot een helder koesterende toon, een mooi bindende toon of vurige zigeunerklanken. Uitermate geschikt om je verbeelding te uiten, solo of in samenspel. Geliefd in verschillende muziekstijlen en door de verschillende maten geschikt voor jong en oud.

Vioolles voor de liefhebbers

Ben je een liefhebber van de viool?  En wil je graag leren zelf dit mooie strijkinstrument te bespelen? Dat kan! Vanaf 4 jaar is het mogelijk bij Irene de Boer.
Ben je de jongste niet meer, maar heb je toch de behoefte om nu (eindelijk eens) de viool te ervaren? Waarom niet? Heb je ooit al eens viool gespeeld en overweeg  je weer te beginnen? Welkom!
Kun je nog geen noot lezen, maar wil je wel vioolspelen? Geen nood, noten lezen wordt gaandeweg aangeleerd. Samen met je (klein-)kind op les? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.
Akoestische of elektrische viool, klassieke- of popmuziek? Er is veel mogelijk op de viool en natuurlijk speelt de les daarop in.

Het plezier van musiceren

Tijdens de lessen voeren plezier, muzikaliteit en  creativiteit de boventoon. Uiteraard wordt er gewerkt aan je technische vaardigheid om je muzikaliteit meer naar voren te laten komen. Want, is muziek niet het juiste middel om je in uit te drukken en de luisteraar te ontroeren?  –> Vioolles in de praktijk

Leerlingen van Irene de Boer met viool hebben lol
Plezier tijdens de vioolles van Irene de Boer

 

 

 

 

 

 

voor muzieklessen en meer

Voor GRATIS proefles

bel 058-2139769